HEADER_NEWSROOM

Nyheder » Nyheder

Burson-Marsteller søger nye, skarpe praktikanter til efteråret 2015

26 marts 2015

-+*Tænder du på strategisk kommunikation, faglige udfordringer, et højt tempo og en (til tider) hektisk hverdag med et internationalt perspektiv – og er du skarp nok til både at bidrage med nye ideer og vedholdende nok til at få det sagt? Så er du måske en af de 2-3 praktikanter, Burson-Marsteller søger til det kommende efterårssemester.

NyhederLæs artikel


Udkantsdanmark går glip af gylden mulighed for at blive hørt

24 oktober 2014

-+*De sociale medier har gjort det nemmere at kommunikere direkte med regeringens ministre og Folketingets medlemmer. Men udkantskommunerne er helt fraværende i den politiske debat på Twitter, og dermed går de i forvejen hårdt prøvede kommuner glip af en gylden mulighed for at gøre deres synspunkter gældende.

Nyheder, PressemeddelelserLæs artikel


Nikolaj Buchardt ny administrerende direktør for Burson-Marsteller i Danmark

22 september 2014

-+*Burson-Marsteller har udnævnt Nikolaj Buchardt til ny administrerende direktør for Burson-Marsteller Danmark.

Nyheder, PressemeddelelserLæs artikel


Det svenske riksdagsvalg

17 september 2014

-+*Efter et skuffende valg for de store partier i svensk politik, ser det alligevel ud til, at Socialdemokratiets Stefan Löfven bliver statsminister i en mindretalsregenering, der spås at gå en svær fremtid i møde.

NyhederLæs artikel


Sådan skaber partiformænd engagement på Facebook

11 september 2014

-+*At skabe engagement blandt sine følgere på Facebook er ganske enkelt alfa omega, hvis du som politiker eller virksomhed vil have dit budskab ud over rampen. I dette indlæg ser vi på, hvilke politikere der mestrer denne disciplin og hvordan de får dig og os til at like, dele og kommentere på deres statusopdateringer.

Nyheder, Vores blogLæs artikel


Virksomhederne ønsker bedre dialog med kommunerne

5 september 2014

-+*Kommunalpolitikere synes selv, de taler meget godt med de lokale virksomheder. Men virksomhedernes direktører er af en lidt anden opfattelse.

Det er resultatet af to nye undersøgelser. Konsulentvirksomheden Burson-Marsteller har spurgt de danske kommunalpolitikere om debatklimaet mellem dem og virksomhederne, og 71 pct. svarer, at de finder dialogen god eller meget god. Omvendt er det kun 42 pct. af virksomhederne, som ifølge DI’s undersøgelse Lokalt Erhvervsklima 2014 mener det samme.

Nyheder, Vores blogLæs artikel


Så effektiv er Facebook til at “flytte magt”

4 september 2014

-+*Twitter fremhæves ofte som det sociale medie, hvor man som politiker eller virksomhed bedst kan påvirke mediedagsordenen. Og at magt kan flyttes med 140 tegn. Spørgsmålet er, om Facebook ikke kan bruges lige så effektivt i forsøget på at trænge igennem støjmuren?

Nyheder, Vores blogLæs artikel


Twiplomacy: Helle Thorning går glip af internationalt netværk

25 juni 2014

-+*Flere og flere regeringer kommer på Twitter, og for tredje år i træk kortlægger Twiplomacy verdens digitale diplomati på Twitter. Magten her ligger hos dem, der er gensidigt forbundet med andre verdensledere på Twitter. Den danske statsminister er fortsat ikke officielt Twitter-aktiv, mens andre stormer frem på det sociale netværk.

NyhederLæs artikel


Arabiske unge frigør sig fra traditionerne

10 april 2014

-+*Et voksende antal af de unge i arabiske lande tager moderne værdier til sig og opfatter de traditionelle værdier som forældede. Dog spiller familie, venner og religion stadig en stor rolle i forhold til at påvirke de unges holdninger. Det viser Burson-Marstellers sjette årlige undersøgelse af arabiske unge i Mellemøsten og Nordafrika.

Nyheder, PressemeddelelserLæs artikel


Her er Danmarks mest tiltrækkende kommuner

7 marts 2014

-+*Ny barometerundersøgelse fra Burson-Marsteller Danmark viser, at de største bykommuner har den største tiltrækningskraft, mens flere kommuner i Nordjylland, på Fyn og Bornholm er de mindst tiltrækkende. Dog er det overraskende, at Fanø Kommune har sneget sig i Top10 med en placering som nr. otte.

Nyheder, PressemeddelelserLæs artikel


Mere B-M Talk


Burson-Marsteller påtager sig ikke ansvaret for eksterne links. De eksterne hjemmesider er ansvarlige for indholdet, der linkes til via B-M Talk.

(B-M Talk opdateres automatisk en gang i timen, 24 timer i døgnet.)


Burson-Marsteller EMEA består af et netværk af 29 kontorer og er repræsenteret i mere end 80 lande med associerede virksomheder og deres netværk. Kort

Cote d’Ivoire - AbidjanUnited Arab Emirates - Abu DhabiGhana - AccraEthiopia - Addis AbebaKazakhstan - AlmatyJordan - AmmanHolland - AmsterdamGreece - AthensMali - BamakoSpanien - BarcelonaLebanon - BeirutStorbritannien - BelfastSerbia - BelgradeTyskland - BerlinSchweiz - BernSlovakia - BratislavaBelgien - BrusselsHungary - BudapestRomania - BucharestMorocco - CasablancaBenin - CotonouSenegal - DakarQatar - DohaUnited Arab Emirates - DubaiÉire - DublinTyskland - FrankfurtBotswana - GaboroneSchweiz - GenevaZimbabwe - HarareFinland - HelsinkiTurkey - IstanbulSaudia Arabia - JeddahSouth Africa - JohannesburgEgypt - CairoUkraine - KievRwanda - KigaliDemocratic Republic of Congo - KinshasaKuwait - Kuwait CityDanmark - CopenhagenNigeria - LagosStorbritannien - LondonAngola - LuandaZambia - LusakaSpanien - MadridEquatorial Guinea - MalaboBahrain - ManamaMozambique - MaputoItalien - MilanRussia - MoscowOman - MuscatChad - N’DjamenaKenya - NairobiNiger - NiameyNorge - OsloFrankrig - ParisMauritius - Port LouisCzech Republic - PragueLatvia - RigaSaudia Arabia - RiyadhItalien - RomeBosnia-Herzigovina - SarajevoMacedonia - SkopjeBulgaria - SofiaRussia - St. PetersburgSverige - StockholmEstonia - TallinnIsrael - Tel AvivAlbania - TiranaTunisia - TunisLithuania - VilniusPoland - WarsawAustria - ViennaNamibia - WindhoekCroatia - ZagrebSchweiz - Zürich

Burson-Marsteller EMEA består af et netværk af 27 kontorer og er repræsenteret i mere end 80 lande med associerede virksomheder og deres netværk.